Het testament van Jeanne Dufour
Het verhaal wordt vanuit verschillende kanten belicht en dat geeft een mooi beeld van het leven van Jeanne.
Ze laat een testament na dat pas een half jaar na haar dood mag worden voorgelezen.
Het gaat voornamelijk over de drie mannen in haar leven, haar ex man , huidige man en zoon.
Het testament houd er de spanning wel wat in , omdat het niets met geld te maken heeft maar alles met de ex en huidige man die altijd rivalen zijn geweest en Jeanne hield van allebei tot het einde.
Door haar spierziekte ALS gaat ze snel achteruit maar de miserie en ziekte zelf wordt niet belicht.
Het gaat meer over de onvoorwaardelijke liefde die blijft.
(De titel is me na het lezen van het boek niet echt duidelijk.)
Het gaat meer over de onvoorwaardelijke liefde die blijft.
(De titel is me na het lezen van het boek niet echt duidelijk.)