Hele leuke serie
Ben jij ook dol op sneeuwitte wintermaanden met een gezellige sfeer, dan is dit zeker een aanrader voor jou. Wel raad ik je aan om de eerste 2 delen te lezen, zodat je de juiste connectie voelt met alle personages.
In het derde deel van de Zilveren Vos serie maken wij kennis met Iris Prins. Iris is het nichtje van Chantal die vanuit Spanje naar Nederland komt om na te denken en te beslissen wat ze wil in haar leven. In tussentijd gaat ze werken in de Zilveren Vos en mag verblijven in het appartement, met kok Morris als haar buurman. Die zich niet open durft te stellen, maar de chemie tussen hen is duidelijk voelbaar. Iris haar ouders weten niet dat ze in Marebeek is. Haar vader en Chantal hebben jaren lang geen contact meer en Iris wil het band herstellen. Gaat dat haar lukken?
Zonder spoilers weg te geven, hebben Daisy en Raaf ook een leuke verassing voor ons in petto.
Ik keek enorm uit naar dit laatste deel van de serie. Vooral omdat het zich tijdens de winterperiode afspeelt. Wegens de eerste 2 delen had ik hoge verwachtingen van het laatste deel. Die zijn deels waargemaakt. Door het stukje over familiebreuk tussen Chantal en Iris haar ouders merkte ik dat mijn interesse iedere keer daalde. Naar mijn mening kon dat weggelaten worden. Maar door het fijne, levendige en vlotte schrijfstijl van Karin bleef ik geboeid om verder te lezen.
Overal vond ik het wel een mooie afsluiting van de serie. Wederom stond vriendschap, liefde, empathie en het voor elkaar zijn, stond centraal.
Van mij krijgt het ⭐⭐⭐, 5 ster.
Van mij krijgt het ⭐⭐⭐, 5 ster.