Ontroerend Prentenboek over twee rode pandabeertjes
Beloofd is beloofd, kleine panda’s
'Beloofd is beloofd, kleine panda's' is een ontroerend verhaal over het houden van beloftes, loyaliteit en trouw zijn aan jezelf. Het kleurrijke prentenboek is speels op rijm vertaald.
Alleen de omslag is al superschattig. De twee kleine rode panda’s lijken de lezer onschuldig aan te kijken. Hun pootjes tegen elkaar gedrukt.
Boven op een mistige bergtop, leven de twee pandazusjes, Len en Jik, samen met hun moeder. De zusjes beloven mama dat ze altijd bij elkaar zullen blijven en niet ver van huis gaan. Maar soms is het lastig je aan regels te houden als het avontuur lokt.
Dit verhaal draait om familie en naar elkaar luisteren, waarbij de moeder rode panda haar twee kinderen waarschuwt niet alleen weg te gaan. Wanneer dat onvermijdelijk toch gebeurt, komen de beloftes van de rode panda's om elkaar te beschermen in actie en zien we hoe het de twee vakkundig samenwerken om weer in veiligheid te komen.
Dit prachtig geïllustreerde en geschreven prentenboek is een waardevolle aanvulling voor ouders en hun kinderen. Het is leuk, hartverwarmend en inspireert familiewaarden op de liefste manier mogelijk.
Aanrader!
Aanrader!