Incrediblybookworm blogtour: Op glad ijs
Hoe het komt weet ik niet, maar grappig genoeg vallen mijn blogtours altijd samen. In dit geval ben ik heel blij dat ik weer mee mag doen, want ik ben groot fan van Angelique Haak. Van haar thrillers, maar zeker ook van haar feelgood verhalen.
Van de Bon Bini Bruiloft- serie heb ik inmiddels geleerd dat ik het beter niet ‘s avonds in bed kan lezen. Als ik mijn lief te vriend wil houden is het niet handig om hardop te lachen als hij ligt te slapen. (Oeps, sorry schat, om het al volgens vijf minuten later weer te doen.)
´Op glad ijs’ is het eerste deel van de bucketlist blunders trilogie. Saar wordt gedumpt door haar vriend Laurens. En niet zomaar, nee op het punt dat ze zullen gaan samenwonen en de reden is dat Saar saai en voorspelbaar is. Kan het nog erger? Zij kan er toch niets aan doen dat ze ook nog op hetzelfde advocatenkantoor werken? En wat is er mis met het haar ouders en het mooie, oude Putten?
Saar is ernstig beledigd. Ze zal Laurens een lesje leren zodat hij wel bij haar terug moet komen. Als ze hem dan nog wil, he! Ze gaat aan de slag met een bucketlist. Van nu af aan staat er iedere maand een nieuwe, uitdagende activiteit op haar te wachten. Een uitdaging die toch niet zo moeilijk zal zijn?
Hoofdpersonage Saar is weer een heerlijk, ’echt’ persoon waar menig mens zich mee kan identificeren. Ze is klunzig en weet niet wat ze nu eigenlijk wil, maar nu is ze vastbesloten om het anders aan te pakken en weer grip te krijgen op haar leven. Of dat lukt is de grote vraag.
Het is weer volop genieten van deze leuke feelgood serie en ik kan niet wachten om aan het volgende deel te beginnen. Het is meteen duidelijk waar mijn volgende vriendinnen- tripje naar toe zal gaan. De setting is te leuk!