Meeslepend en beklemmend
Onderwater van Annet Hulst.
Een heel spannende thriller, die begint wanneer je in het leven van Joy wordt meegenomen.
Ze verliest haar baan, waardoor ze tijdelijk weer bij haar ouders in mag wonen. Terug naar de plaats waar ze is opgegroeid.
Ze denkt hier tot rust te kunnen komen en een nieuwe toekomst te plannen.
Helaas loopt het anders dan verwacht en beginnen de geheimen uit het verleden haar te achtervolgen. Wie heeft het na vijf jaar op haar voorzien? Wat is er gebeurt?
Een fijn geschreven verhaal, waar je meteen de personages en de omgeving leert kennen. Het voelde voor mij heel vertrouwd, alsof ik daar ook echt was. Een mooi detail vind ik dat zelfs de Minibieb in de omgeving een keer benoemt wordt, de omgeving is zo omschreven dat ik het gevoel heb dat ik er geweest ben.
De spanning in het verhaal neemt toe, en telkens verdenk je een andere dader.
De ontknoping is alsnog intenser en heel anders dan ik had verwacht. Heel erg goed. Tot de laatste pagina heb ik met plezier gelezen.
Ik ben boos geweest op mensen in het verhaal, ik heb angst gevoeld, wanhoop, intens verdrietig, maar ook een gevoel van vriendschap, liefde, vergeving en levenslust.
Een heel goede Thriller die nog even lekker na suddert.
Het verhaal krijgt van mij 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Ze denkt hier tot rust te kunnen komen en een nieuwe toekomst te plannen.
De spanning in het verhaal neemt toe, en telkens verdenk je een andere dader.
Een heel goede Thriller die nog even lekker na suddert.
Het verhaal krijgt van mij 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐