Heerlijk boek
Ik kreeg dit mooie boek van @lsuitgeverij opgestuurd, heel erg bedankt! Dit ging niet zonder slag of stoot, want helaas raakte het pakketje kwijt bij de post... Maar ik kreeg een nieuw exemplaar opgestuurd en door de vakantie duurde het allemaal wat langer voor ik het boek uit had. Maar dat maakte het lezen niet minder leuk!
Andy is gedumpt door zijn vriendin, Jen. Hij begrijpt alleen niet waarom. Hij logeert bij vrienden, gaat opzoek naar een plek voor zichzelf en beleeft de nodige avonturen. Andy is een stand-upcomedian en dat zit in een slob. Al zijn vrienden lijken het zo goed voor elkaar te hebben. Waarom hij niet? Waarom doet zijn gebroken hart zo'n zeer en lijkt hij het niet achter zich te kunnen laten? Hij gaat op onderzoek uit en leert hierin meer over zichzelf, maar ook over de kant van zijn ex.
Je leest het boek vanuit Andy. Je volgt hem in het verwerken van zijn liefdesverdriet en zijn avonturen daaromheen. Ik vond het op de helft van het boek soms wat langdradig worden, want ik begon met te irriteren aan het feit dat Andy bleef hangen in zijn liefdesverdriet. Maar uiteindelijk zorgen een aantal gebeurtenissen voor wat meer afwisseling (grumpy huisgenoten en toevallige ontmoetingen) en wil je gewoon weten hoe het verhaal eindigd. Andy wil graag weer samen met zijn ex eindigen, maar is dat wel zo slim? En waarom is het eigenlijk echt uitgegaan?
Een leuke toevoeging is dat je ook een deel leest vanuit Jen en dat heldert een hoop op.
Het boek is erg goed en met veel humor geschreven! Voor mij wennen dat het hele boek vanuit de man geschreven was, maar juist dat maakte het weer heel origineel. Natuurlijk kunnen mannen ook een gebroken hart hebben! Een mooi verhaal over vriendschap, liefde en gebroken harten.