Heerlijk leesvoer

Lisette14 30 maart 2025
We zouden het inmiddels gewend kunnen zijn, zo tegen dit vierde boek van Ine Maria Kiekens, maar haar verhalen blijven verrassend smakelijk! Waar eerder de beschrijvingen van allerlei baksels het water in de mond deden lopen, zijn het nu de Indiase gerechten die de lezersmaag doen rommelen. Hoofdpersoon Elodie en Jobin, de kok van die gerechten, raken in ‘Helemaal Verkocht’ verwikkeld in een bizarre, humorvol beschreven situatie.

Elodie zit in een lastig parket: haar woonsituatie is een zooitje, haar familie staat op stelten en ook op haar werk gaat niet alles van een leien dakje. Jobin compliceert de boel nog eens als zij hem aantreft in haar nieuwe appartement. Of zorgt hij juist voor een positieve draai aan haar leven? Kiekens fijne schrijfstijl zorgt ervoor dat ook haar vierde Feelgood weer heerlijk leest. De karakteristieke verlekkerende beschrijvingen, humor, een portie romantiek en de bijzondere vriendschappen van de hoofdpersonen zorgen weer voor een portie heerlijk leesvoer.

Meer recensies van Lisette14