Big brother is watching you
Deze stond al heel lang op mijn wenslijstje en was het echt waard.
Voor een reality programma gaan 10 deelnemer voor een week in een villa bivakkeren met 24/7 camera's om hun heen. Vijf mannen en vijf vrouwen, de dames hebben een eigen kamer en de kijker bepaald met wie ze een koppel moeten vormen. Het daadwerkelijk blijvende koppel die het meest succesvol is onder de kijker verdiend een fors geldbedrag en wint het programma.
Elke deelnemer heeft een bijzonder verleden en kanttekeningen bij hun karakter, later blijkt dat ze allemaal iets gemeen hebben en dat de keuze voor deze kandidaten niet uit de lucht is komen vallen.
Het programma moet plotseling stilgelegd worden in verband met een heftige gebeurtenis.