Topper!!
Een nieuwe van Lisette Jonkman!! Lisette heeft me nooit teleurgesteld en deze cover vond ik helemaal leuk, dus ik was héél benieuwd naar 'En wat dan liefde is.
Zonder de synopsis te lezen, begon ik te lezen. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik echt heel erg verrast werd door het verhaal. Ik heb dus even nagedacht hoe ik het boek voor jullie kort kan beschrijven, zonder te veel te verklappen. Dus bij deze:
Een héél goede vriendin, een hele knappe man, gedoe om een vrijgezellenfeest, een tupperwareparty, drank en véél spice.
Ik heb genoten! Het verhaal is verfrissend, ik heb niet eerder een soortgelijk verhaal gelezen. Lisette schrijft, zoals altijd, met veel humor. Ik heb regelmatig hardop gelachen. De personages zijn top, het verhaal bevat leuke wendingen en heeft ook een diepere laag. Want als je de 30 passeert ga je nadenken over je leven. Wat wil je nu eigenlijk? Het standaard plaatje van huisje-boompje-beestje? Blijf je eeuwig vrijgezel, of wordt je liever samen met iemand oud? En met wie dan?
'En wat dan liefde is ' is een aanrader als je houdt van boeken met humor en spice, en extra leuk om te lezen als je in dezelfde levensfase zit als Rozemarijn ().