Jeugd thriller

lizegerrits 10 april 2025
Skylar heeft een hondenuitlaatservice en is vaak op de Veluwe te vinden. Als ze daar een persoon met een masker ziet, gaat ze met haar vriendin Emma op onderzoek uit naar de baasjes van de honden. Wat blijkt? Één van de baasjes is ooit verdachte geweest op de moord van zijn vrouw... Als de twee vriendinnen een nachtje gaan survivallen in het bos, raakt één van de meiden vermist.

Wat ik vaak kan waarderen aan een spannende YA-crime, is dat je vanaf het begin vragen hebt waar je beetje bij beetje antwoorden op krijgt. Dat vond ik in dit boek niet zo van toepassing. Op een paar mysterieuze personages of situaties na, vond ik dat er weinig spannende momenten waren. Pas aan het eind werd het spannend en gebeurde er ineens heel veel. Dat had voor mij veel eerder mogen gebeuren en verder uitgewerkt mogen worden.

Kortom, een boek dat snel leest/luistert, maar voor mij geen boek dat ik snel zou aanraden binnen dit genre.

Meer recensies van lizegerrits