Je moest eens weten - Gillian King

LizGoeyvaers 03 maart 2025
Dit is het eerste boek dat ik heb gelezen van Gillian King. Het boek gaat over Billy die niet echt grip kan krijgen op haar leven zoals haar gelukkige vriendinnen. Voor haar huidige werk moet ze met haar baas Matthew op werktrip. Daar beseft ze dat ze gevoelens voor hem heeft gekregen, terwijl ze hem eerder niet zag staan. De gevoelens blijken wederzijds te zijn en ze kan zich niet gelukkiger voelen. Toch voelt ze dat Matthew afstand probeert te houden en iets verbergt.

Het is echt een prachtig geschreven boek en vanaf pagina 1 werd ik betrokken bij het verhaal. De schrijfstijl van Gillian King is heel realistisch en gemakkelijk leesbaar. Ik heb het wel in drie avondjes uitgelezen! Het verhaal wordt ook zo mooi beschreven: de gevoelens van alle personages komen aan bod. Het boek is misschien ietwat voorspelbaar, maar hier was dat zeker niet storend. Ik heb er absoluut genoten en ik ben benieuwd naar de volgende boeken van Gillian King.

Meer recensies van LizGoeyvaers