een boek dat je tot het einde in spanning houdt
Dit verhaal is opgedeeld in drie delen.
In deel 1 leer je het gezin Salter en hun vrienden kennen. Hier vind het grote drama plaats en begint het politieonderzoek.
In deel 2 wordt er een sprong in de tijd van ruim 30 jaar gemaakt en kun je lezen hoe het nu met het gezin gaat. Moeten ze hun ouderlijk huis leeg halen en gebeurd er weer iets aangrijpends.
In deel 3 maken we kennis met inspecteur Maud O' Connor die op de zaak gezet is.
Ik vond haar meteen leuk, hoe ze met de anderen omging en zelf dingen ontdekte en anderen erbij inschakelde.
Maar op het einde was ik het toch écht niet met haar verdachte eens ik dacht dat kan gewoon niet.
Kortom een boek dat je tot het einde in spanning houdt.
Kortom een boek dat je tot het einde in spanning houdt.