Een boek dat iedereen zou moeten lezen

Loes085 24 april 2025
Ik vond dit boek heel leerzaam, ik had eigenlijk niet door dat er nog zo weinig tolerantie was voor mensen die op hetzelfde geslacht vallen. Ik vind het bijzonder om te lezen hoe open al deze verschillende sterke mensen over hun ervaringen praten. Stuk voor stuk heel krachtig en 'gewoon', net als wij.
Carolien heeft echt een groep leuke en interessante mensen bij elkaar gezet, waardoor het boek erg fijn leest.

Ik vond het moeilijk kiezen welk personage het meeste indruk maakte. Ik vond het verhaal van Marco erg informatief over Roze in Blauw. Het verhaal van Ise erg indrukwekkend, zo jong en al zo wijs!
Persoonlijk raakte het verhaal van Merel en Kubra mij, hoe Kubra heel stoer toch voor haarzelf koos en tegen haar vader in ging, erg knap!

Een boek dat iedereen zou moeten lezen.

Meer recensies van Loes085