De meidenmethode!
MEIDEN!! Ga dit boek lezen. Het geeft je de motivatie en aansporing die je soms gewoon nodig hebt.
Flaptekst: Een meid (spreek uit als ‘mijt’, met met een natte t) is een energie. Een meid (x/v/m) zijn betekent je bek een douw geven en dan pas nadenken, soms te hard zijn voor jezelf, naar ongemakkelijke familieverjaardagen gaan. Een meid zijn is kortom, een bestaan hebben. En wij meiden maken een hoop mee. In De meidenmethode deel ik dingen waarvan ik zou willen dat iemand ze mij had verteld, op deze manier. De wereld is niet altijd leuk, maar ik hoop dat dit boek jouw dekentje mag zijn. Het hoeft echt niet altijd beter, harder, meer. Je bent geweldig zoals je bent en het is verdomme tijd dat je dat in gaat zien!
Wat heeft Lotte van Eijk een fijne en positieve schrijfstijl. Het boek staat vol inspirerende quotes. Je weet dat een boek indruk op je heeft gemaakt als je op een onzeker moment de motiverende stem van Lotte in je hoofd hoort en je besluit uit je comfortzone te stappen.
Alleen daarom is ‘De meidenmethode’ al een mustread. Het helpt je zelfvertrouwen en zelfliefde te laten groeien.
Wat ook heel fijn is aan het boek, is dat je aan het denken wordt gezet en wordt uitgenodigd tot zelfreflectie. Je krijgt veel informatie over allerlei maatschappelijke tendensen die zich in onze maatschappij voordoen. Lotte van Eijk geeft je uitleg en deelt diens visie met je. Het boek is daarmee zowel informatief als inspirerend.
Door de overzichtelijke hoofdstukopbouw en de afwisseling tussen thema’s, is het een boek dat je zo uit hebt. Het boek leest heel fijn en zet je aan het denken.
Persoonlijk was het ook een boek dat mij erg raakte. De thema’s die worden besproken zijn erg herkenbaar en het is dan heel fijn om de motiverende woorden van Lotte te lezen. Ik ben aan het denken gezet en merk dat ik de woorden van Lotte nu al meeneem in mijn dagelijks leven.
‘De meidenmethode’ is een boek dat ik van harte kan aanraden. Van mij krijgt hij dan ook *****!
Bedankt voor het recensie-exemplaar Uitgeverij Volt.
NB: dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.
Bedankt voor het recensie-exemplaar Uitgeverij Volt.
NB: dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.