Denk jij ook weleens aan mij?
Weer als vanouds genieten met Jill Mansell.
In ‘Denk jij ook weleens aan mij?’ volgen we onder anderen Lizzie, Matthew, Nick en Nella.
Hollywoodster Lizzie is toe aan rust. Daarom vertrekt ze naar een resort. Daar ontmoet ze de knappe Nick, maar ook de zwijgzame Matthew.
Nick is de intrigerendste man die Nella in lange tijd heeft ontmoet. Als Nella haar baan verliest biedt Nick haar haar droombaan aan op zijn resort. Het enige wat Nella nu moet proberen is niet verliefd te worden op haar baas.
Door de flaptekst had ik in het begin een ander beeld van het verhaal. Daarom had ik ook even nodig voordat ik in het verhaal zat.
Zoals we gewend zijn van Jill Mansell volgen we weer meerdere personages. Wat ik hier altijd zo leuk aan vind is dat je onderdeel wordt van de gemeenschap waarin de personages leven. ‘Denk je ook weleens aan mij?’ voelt als thuiskomen.
Jill Mansell beschrijft ook emotionele onderwerpen zoals een kinderwens en het verliezen van dierbaren. Toch blijft het verhaal luchtig, dit komt mede door de liefdevolle manier waarop zij alles omschrijft.
Gaandeweg het verhaal begin je de onderlinge verbanden te zien en krijgt het verhaal steeds meer vorm. Door steeds van perspectief te wisselen blijft je aandacht bij het verhaal.
De personages in het boek hebben allemaal hun eigen persoonlijkheid en charme. Hierdoor kun je ze goed onderscheiden van elkaar en wordt het niet verwarrend. Ze maken allemaal stuk voor stuk verschillende emoties bij je los. Hiermee wordt het een heel divers en bijna interactief verhaal.
Jill Mansell heeft weer een hele fijne feelgood geschreven, die perfect is om te lezen tijdens een heerlijke lente dag. Persoonlijk had voor mij de flaptekst wel iets meer gericht mogen zijn op het verhaal.
LS uitgeverij heeft er ook weer een prachtige editie van gemaakt. Deze verdient gewoon een plekje in je boekenkast.
‘Denk jij ook weleens aan mij?’ krijgt van mij ****!
Bedankt voor het recensie-exemplaar LS Uitgeverij en Zin in Feelgood.
NB: dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.
‘Denk jij ook weleens aan mij?’ krijgt van mij ****!
Bedankt voor het recensie-exemplaar LS Uitgeverij en Zin in Feelgood.
NB: dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.