Een morgen zonder jou!

Loraines books 03 april 2025
'Een morgen zonder jou’ is een mooie en aangrijpende romance.

Terwijl haar financiële problemen zich opstapelen, probeert Ava uit alle macht grip te houden op de chaos in haar leven. Maar wanneer Cole haar pad kruist, verandert alles. Met elke ontmoeting wordt de afstand die ze probeert te bewaren moeilijker vol te houden. Terwijl haar gevoelens voor Cole groeien, dringt de schaduw uit haar verleden zich langzaam naar voren. De klok tikt. Neemt ze Cole in vertrouwen? Of bestrijdt ze haar demonen alleen?

Deirdre Vinck weet precies hoe ze je aandacht moet vangen. Ava is een interessant personage, waarbij je direct het gevoel krijgt dat ze niet het achterste van haar tong laat zien. Door de mysterieuze en onheilspellende vibe die het verhaal soms heeft kun je onmogelijk stoppen met lezen.

Door de wisselende perspectieven leer je zowel Cole als Ava heel goed kennen. Je wordt onderdeel van hun leven en krijgt inzicht in hun emoties en gevoelens. Cole laat zijn gevoelens en emoties wat meer zien, waardoor je hem ook het beste leert kennen. Ava kan soms wat passief overkomen, waardoor je niet altijd hoogte van haar krijgt. Door ook oog te hebben voor haar achtergrond wordt het steeds duidelijker waarom zij zo op zichzelf is. Je leert haar steeds beter begrijpen en leeft met haar mee.

De dynamiek tussen Ava en Cole is heerlijk. Je volgt hun proces in elkaar leren vertrouwen. De spice is ook zeker aanwezig in het verhaal, maar voert niet de boventoon. De emotionele connectie tussen Ava en Cole staat centraal.

Naast de romantiek en spice heeft het verhaal ook een spannend element. Je zit op het puntje van je stoel. Op het einde komt alles in een stroomversnelling en ging het voor mij net even iets te snel. Waar het hele verhaal veel diepgang heeft, miste ik deze op het einde een beetje.

‘Een morgen zonder jou’ is een spannende romance die je in één ruk uitleest.

Het boek krijgt van mij ****!

Bedankt voor het recensie-exemplaar April Books.

NB: dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.

Meer recensies van Loraines books