Hot & Heavy

Loraines books 16 februari 2025
Na de verhalenbundel ‘Hot & Bothered’ kunnen we nu genieten van een nieuwe bundel. In ‘Hot & Heavy’ zijn weer drie korte, spicy, verhalen van Elle Kennedy te vinden: Voel de lust, Voel de spanning en Voel de vonk. Deze zijn eerder los als eboek en luisterboek verschenen.

In deze nieuwe verhalen maken we kennis met nieuwe personages, maar vangen we ook een glimp op van een aantal oude bekenden uit de vorige bundel. Dit maakt het lezen ook direct zo leuk. Het voelt meteen heel vertrouwd aan.

Aangezien de drie verhalen in de bundel allemaal over andere koppels gaan en de verhalen maar kort zijn, laat Elle Kennedy er geen gras over groeien. De verhalen zitten vol heerlijke spice! Dit geven de verhalen een hoog tempo. Eenmaal begonnen in een verhaal kun je niet stoppen.

Elle Kennedy weet de chemie en passie tussen de personages weer goed op papier te zetten. Dit doet ze in elk verhaal ook steeds op een andere wijze en met een nieuwe invalshoek. Hiermee blijven het ook verschillende verhalen. Ook door de verschillende thema’s en de dynamiek die de drie koppels met elkaar hebben, heb je echt het gevoel steeds een nieuw verhaal te lezen.

Natuurlijk is er ook ruimte voor diepgang, maar omdat het maar korte verhalen zijn is er niet altijd de tijd om uitgebreid bij een situatie stil te staan. Toch geeft Elle Kennedy je een beeld bij de personages. Ze beschrijft ze gedetailleerd en laat overbodige informatie weg.
De verhalen zijn hot, spicy, spannend en vlot.

Ik heb genoten van de verhalenbundel en hoop dat we snel weer mogen genieten van een aantal korte verhalen van Elle Kennedy.

‘Hot & Heavy’ krijgt van mij ****!

Bedankt voor het recensie-exemplaar Love Books NL

NB: dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.

Meer recensies van Loraines books