Ja, meneer

Loraines books 27 maart 2025
Vandaag mag ik de blogtour afsluiten van ‘Ja, meneer’, geschreven door Rachel Elisabeth.

Elara heeft twee jaar geleden een kindje gekregen, iets dat haar wereld – en de relatie met haar echtgenoot – drastisch veranderde. Ze stort zich in een allesverslindende affaire met een nieuwe collega, die zijn verleden krampachtig geheimhoudt. Haar dagen worden door hem geregeerd en Elara raakt verslaafd aan de spanning die hij in haar leven teweegbrengt. Dieper en dieper wordt ze zijn duisternis ingesleurd, zal het haar ooit nog lukken om weer het licht te zien?

Laten we allereerst beginnen met de spice!! Het boek zit er bomvol mee en de spice is heerlijk hot. Rachel Elisabeth laat de passie tussen de personages van de pagina’s spatten.

Toen ik begon met lezen moest ik even aan de schrijfstijl wennen. Door de manier van schrijven voel je een afstand tot de personages. Gedurende het verhaal leer je Elara beter kennen en krijg je ook meer gevoel bij haar. Je krijgt steeds meer inzicht in haar achtergrond en wordt meegenomen in de motivatie achter haar keuzes.

Ethan blijft een mysterieus personage, je wilt steeds meer over hem weten. Hierdoor blijf je geboeid en wil je er samen met Elara achter komen wie hij nu precies is.

Naast de spice heeft het boek ook een spannend element dat je in zijn greep houdt. Je kunt niet stoppen met lezen. Je moet weten wat er nu precies aan de hand is en hoe Elara het gaat aanpakken. De plotwendingen zie je niet aankomen en vergroten je interesse in het verhaal. Elara en Ethan intrigeren je en laten je niet los.

Door de onverwachte wendingen op het einde kun je ook niet wachten op een volgend deel. Ik ben heel benieuwd wat Rachel Elisabeth nog meer voor ons in petto heeft.

‘Ja, meneer’ was mijn eerste boek van Rachel Elisabeth, maar zeker niet mijn laatste.

‘Ja, meneer’ krijgt van mij ****!

Bedankt voor het recensie-exemplaar en dat ik mee mocht doen aan de blogtour Rachel Elisabeth.

NB: dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.

Meer recensies van Loraines books