Nachtsmisbruik
Eindelijk kunnen we genieten van Wills verhaal!
Will doet alleen wat hij zelf wilt en op dit moment is dat Emory. Hij is al jaren verliefd op haar, maar ze wees hem altijd af. Als ze Will eindelijk een kans wil geven, gaat het mis en moet Will naar de gevangenis.
Negen jaar later ontmoeten ze elkaar weer en kan Emory geen kant op.
Sinds het eerste deel in de ‘Duivelsnacht’ serie ben ik al benieuwd naar het verhaal van Will. Ik vond het dan ook heel leuk om hem beter te leren kennen in zijn eigen boek ‘Nachtsmisbruik’.
Het verhaal begint direct heel mysterieus en zorgt voor veel vragen. Het boek houdt je aandacht vast en pagina voor pagina ontrafel je steeds nieuwe stukjes van het mysterie. Op een gegeven moment wordt het verhaal wel wat langdradig. Penelope Douglas heeft een zeer uitgebreide schrijfstijl, waardoor er details aan bod komen die niet perse toegevoegde waarde voor het verhaal hebben. Op andere momenten gaat het verhaal zo snel dat er details ontbreken.
Will en Emory hebben een leuke dynamiek. Het aantrekken en afstoten zorgt voor heerlijke passie en chemie. Hoewel Will en Emory de hoofdrol spelen in het boek, zien we ook de andere ruiters weer. Het is zo leuk om de personages uit de voorgaande boeken weer te zien. Door de gehele serie loopt een rode draad waardoor je ook een kijkje krijgt in de levens van de andere vrienden. Dit geeft het verhaal een extra invalshoek. Daardoor voelt het tijdens het lezen alsof je in de wereld van de personages leeft. Je wordt onderdeel van de vriendengroep en wil samen het hen het mysterie oplossen.
Zoals we van Penelope Douglas gewend zijn zit het boek weer vol spice. Soms vond ik het wel wat te. Het haalde de lading van de romantiek af.
Stiekem hoop ik dat er nog een serie komt over de next generation. Dat zou ik heel leuk vinden.
‘Nachtsmisbruik’ is een spannend en mysterieus boek vol plotwendingen. Van mij had het wel allemaal wat vlotter gemogen.
Het boek krijgt van mij ***!
Bedankt voor het recensie-exemplaar October Books.
NB: Dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.
Negen jaar later ontmoeten ze elkaar weer en kan Emory geen kant op.
Het boek krijgt van mij ***!
Bedankt voor het recensie-exemplaar October Books.
NB: Dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.