Verleid in zijn kasteel
Joan had een rooskleurige toekomst als steratleet – tot een ongeluk haar dromen vernietigde. Nu is haar leven grijs en uitzichtloos. Maar dan ontmoet ze miljardair Ivo Faulkner. En hoewel hij onuitstaanbaar arrogant is, voelt ze zich al ruziënd met hem voor het eerst in maanden tot leven komen.
Ivo heeft geleerd dat je niet kunt vertrouwen op liefde, alleen op geld en macht. Dus is het gekmakend dat de verleidelijke Joan hem totaal afleidt van zijn werk. En, nog erger, dat hun ene magische nacht samen lang niet genoeg was.
Ivo en Joan zijn leuke personages, maar kunnen door de schijfstijl van de auteur soms wat afstandelijk aanvoelen. In het verhaal komt vooral hun dynamiek heel goed naar boven en is dit ook een focuspunt. De tropes die je op de achterkant van het boek kunt vinden passen perfect bij het verhaal. De enemies to lovers vibes zijn meer dan aanwezig in het verhaal.
Wat ik heerlijk vond tijdens het lezen is dat het boek ook echt zorgt voor ontspanning. Je hoeft niet na te denken en alleen maar te genieten. Voor je het weet heb je het boek dan ook uit. Door de lengte van het boek, net iets meer dan 150 pagina’s, gaat alles in sneltreinvaart. Het verhaal weet continu je aandacht vast te houden.
Met ‘Verleid in zijn kasteel’ zie je dat de bouquets ook met hun tijd meegaan. Ze zijn een stuk moderner dan jaren geleden. Sommige zaken zijn zeker nog wel wat stereotyperend; rijke man en een soms wat onzekere vrouw. Maar ook hierin zie je dat de vrouwen steeds zelfverzekerder worden en weten wat ze willen.
Hoewel het verhaal voorspelbaar is heb ik er toch van genoten. Verwacht niet al te veel diepgang, maar geniet gewoon van een relax moment lezen.
‘Verleid in zijn kasteel’ krijgt van mij ***!
Bedankt voor het recensie-exemplaar Harlequin.boeken en Worldofromancenl
‘Verleid in zijn kasteel’ krijgt van mij ***!
Bedankt voor het recensie-exemplaar Harlequin.boeken en Worldofromancenl