Vijanden met voordelen
Vandaag ben ik aan de beurt in de blogtour van Vijanden met voordelen.
Mashall haat Valentine al sinds hij tien jaar oud was. Nu jaren later haat hij hem nog steeds. Hij haat hem zo erg dat hij hem het liefst pijn wil doen. Laat dat nu precies zijn wat Valentine wilt.
Iedereen denk dat Valentine een rijke verwende vent is, maar ze kennen de echte Valentine niet. Valentine houdt van pijn. Hij wilt geen liefde, maar een man die hem haat. Dat is precies wat Marshall doet.
N.R. Walker weet hoe ze de enemies to lovers trope moet uitwerken. Als je begint met lezen voel je de vijandigheid tussen de personages. Hoewel dit bij een enemies to lovers romance natuurlijk ook hoort, zorgde het er bij mij ook voor dat ik niet meteen in het verhaal zat. Door het taalgebruik had ik het gevoel op afstand van het verhaal te staan.
Als er eenmaal meer aandacht is voor de karakters en persoonlijkheden van Valentine en Marshall krijg je een steeds beter beeld bij ze. De dynamiek veranderd en je hebt het gevoel als lezer steeds dichter bij de personages te komen. Er is dan ook ruimte voor kwetsbaarheid.
De wisselende perspectieven zijn van grote toegevoegde waarde voor het verhaal. Het geeft je inzicht in de verschillen tussen Valentine en Marshall. Daarbij kun je ook de keuzes van beiden beter volgen.
Je ziet tijdens het lezen de groei die Marshall en Valentine doormaken. Het verhaal blijft hierdoor je aandacht vasthouden. Je blijft geïnteresseerd.
Aan spice in het verhaal absoluut geen gebrek. Het is hot en de enemies to lovers vibes zijn ruimschoots aanwezig.
‘Vijanden met voordelen’ is een heerlijke spicy romance! Ik heb genoten. Een aanrader voor de m/m romance lovers.
Het boek krijgt van mij ****!
Bedankt voor het recensie-exemplaar MH Books.
NB: dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.
Het boek krijgt van mij ****!
Bedankt voor het recensie-exemplaar MH Books.
NB: dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.