Zwanger van de Italiaan

Loraines books 20 januari 2025
Jaren geleden deelde Prinses Carliz één kus met de imposante Italiaan Valentino, die ze sindsdien nooit heeft kunnen vergeten. Het is dan ook een marteling zijn huwelijk bij te wonen. Tenminste, tot het evenement onverwacht wordt afgelast.
Valentino is vastbesloten om de perfecte bruid te vinden, een die nooit in roddelbladen staat. Niet zoals Carliz dus, hoezeer hij zich ook tot haar aangetrokken voelt. Maar als zijn bruid dan plotseling verdwijnt, geeft hij één nacht toe aan zijn verlangen naar Carliz. Drie maanden later blijkt dat echter onverwachte gevolgen te hebben.

Carliz is een leuk en vlot personage. Je kunt je direct een voorstelling bij haar maken. Door de situaties waarin ze verzeild raakt, en haar gedachten hierbij kun je je al snel in haar inleven. Valentino is wat meer gesloten. Hij heeft een mysterieuze sfeer om zich heen hangen. Je wilt hem proberen te doorgronden. Je hebt het gevoel dat er meer achter zit, dus je kunt niet stoppen met lezen.

Het verhaal heeft redelijk wat diepgang. Door de lengte van het verhaal kan deze diepgang niet op alle momenten opgezocht worden. Soms is dit jammer, omdat je het gevoel hebt dat er meer achter de keuzes van de personages zit. Een aantal momenten in het verhaal voelde voor mij wat overbodig. Op deze momenten had ik liever wat meer diepgang gezien en meer focus op de dynamiek tussen Carliz en Valentino.

Ook bij deze Bouquet kun je lekker ontspannen tijdens het lezen. Je hoeft niet na te denken tijdens het lezen.
De verhaallijn heeft onverwachte wendingen die je aandacht blijven vasthouden. Je wil weten hoe het afloopt met Carliz en Valentino. Je leest het boek dan ook in één ruk uit.

‘Zwanger van de Italiaan’ is een leuk verhaal dat je met plezier leest.

Het boek krijgt van mij ***.

Bedankt voor het recensie-exemplaar Harlequin en Worldofromancenl

Meer recensies van Loraines books