De Gifmengster!
Opnieuw een pareltje van Emma Anna!
Anne wordt gedwongen om met kroonprins William te trouwen om zo de verdeeldheid en burgeroorlogen in het land te stoppen. Prins William lijkt alles te zijn wat Anne veracht in een man, maar op andere momenten kan hij haar doen geloven dat sprookjes bestaan. De spanning aan het hof bouwt zich steeds meer op, en als het noodlot toeslaat is het tijd om te vluchten.
Vanaf pagina één houdt Emma Anna je in haar greep. De personages zijn zeer interessant en met elke bladzijden leer je ze beter kennen. Daarbij is de verhaallijn ook heel spannend en zit hij vol mysterie.
Het verhaal heeft een historische setting. Deze sfeer wordt ook heel goed overgebracht in het verhaal. Je hebt het gevoel aanwezig te zijn in een andere wereld. Door de details en beschrijvingen zie je alles voor je, en in combinatie met de personages en verhaallijn wordt het een mooi en volledig geheel.
Wat Emma Anna als geen ander kan is je de personages laten begrijpen. Hoewel je niet altijd achter de keuzes van Anne en William staat kun je hun keuzes wel heel goed volgen. Het maakt ze dan ook levensechte personages.
Omdat het verhaal is geschreven vanuit het perspectief van Anne leer je haar ook het beste kennen. Toch lukt het Emma Anna je ook William goed te leren kennen, alleen is dit wel door de ogen van Anne. Stiekem had ik het ook heel leuk gevonden om wat meer te zien vanuit het perspectief van William. Hij is zo’n interessant personage.
Toen ik eenmaal was begonnen met lezen, kon ik met geen mogelijkheid stoppen. Het verhaal zit zo goed in elkaar en de plotwendingen zie je niet aankomen. Dit in combinatie met de nodige spice zorgt voor een geweldig boek.
‘De gifmengster’ krijgt van mij dan ook ****,5!
Bedankt voor het recensie-exemplaar Emma Anna.
NB: Dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.
‘De gifmengster’ krijgt van mij dan ook ****,5!
Bedankt voor het recensie-exemplaar Emma Anna.
NB: Dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.