Hoe voelt het?
Een prachtig en aangrijpend boek van Sophie Kinsella!
Eve is een liefhebbende moeder, echtgenote en bestsellerauteur. Dan wordt ze wakker in een ziekenhuiskamer en krijgt ze te horen dat ze is geopereerd aan een kwaadaardige tumor in haar hersenen. Ze moet leren leven in een nieuwe werkelijkheid die totaal anders is dan die waar ze aan gewend was, zonder te weten hoelang het voor haar gaat duren.
Hoewel het boek fictie is, heeft Sophie Kinsella haar eigen ervaringen verwerkt in het boek. Dat maakt het verhaal nog extra aangrijpend. Het komt bij je binnen tijdens het lezen en maakt emoties bij je los. Je weet dat je een fictief verhaal leest, maar zo voelt het absoluut niet.
Met ‘Hoe voelt het?’ laat Sophie Kinsella een andere kant van haar schrijftalent zien. Een kant die ik zeer kan waarderen. Ik heb nog niet heel veel boeken van Sophie Kinsella gelezen, maar dit vind ik absoluut de beste. Het is aangrijpen, rauw en hoopvol. Een hele mooie combinatie die je als lezer niet meer loslaat.
Je wordt in het leven van Eve gezogen en maakt alles samen met haar mee. Je hebt gedurende het verhaal de hele tijd het gevoel dat je naast Eve staat. Je maakt de emoties van Eve van dichtbij mee en voelt ze vaak ook zelf. Zo goed weet Sophie Kinsella het onder woorden te brengen. Meermaals heb ik met kippenvel zitten lezen. Zo realistisch voelde alles aan.
Ik heb heel veel bewondering voor Sophie Kinsella, dat ze haar eigen ervaringen heeft kunnen verwerken tot dit prachtige verhaal. Een absolute mustread!
‘Hoe voelt het?’ krijgt van mij dan ook *****!
Bedankt voor het recensie-exemplaar Uitgeverij The House of Books.
NB: Dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.
‘Hoe voelt het?’ krijgt van mij dan ook *****!
Bedankt voor het recensie-exemplaar Uitgeverij The House of Books.
NB: Dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.