Tijd is geld!
Een prachtig boek vol spice, rauwe emoties en liefde!
In de bundel ‘Tijd is geld’ zijn de volgende verhalen van Skye Warren te vinden: Valse start, Tussen twee kwaden en Tot het bittere eind. Alle drie de verhalen gaan over Finn en Eva.
Niemand weet dat de mannen in Finns familie een slopende, vroegtijdige ziekte hebben.
Eva is als oudste dochter verantwoordelijk voor haar gezin. Degene die geen tijd heeft voor haar eigen interesses. En vooral niet haar interesse in de charismatische, mysterieuze Finn. Een neprelatie is het antwoord op hun beider problemen. Maar dan begint de neprelatie echt te voelen.
Skye Warren heeft een boeiende schrijfstijl. Ze heeft aandacht voor de levens van Finn en Eva. Ze geeft je een uitgebreide kijk in hun achtergrond en denkwijze. Vooral Finn is een personage die je hierdoor heel goed leert kennen. Hij weet dat alle mannen in zijn familie vroeg te maken krijgen met een slopende ziekte. Je ziet hoe Finn met deze onzekerheid en uitdaging omgaat. Je leeft intens met hem mee. Skye Warren maakt het niet mooier dan het is, maar biedt juist ruimte aan rauwe emoties.
Ook Eva heeft haar uitdagingen als verantwoordelijke voor haar familie. Je krijgt inzicht in de familiebanden en haar rol hierin. Je duikt als het ware in het leven van Finn en Eva.
Wat ben ik blij dat alle drie de verhalen in ‘Tijd is geld’ zijn te vinden! Na elk verhaal kun je niet stoppen met lezen. Je zit er helemaal in. Zeker met de eindes van elk verhaal moet je gewoon door met lezen.
Er zit zeker meer dan voldoende spice in de verhalen, al voert dit niet de boventoon. Onvoorwaardelijke liefde, familiebanden en hoop spelen een grote rol in het verhaal. Skye Warren weet de familiebanden heel mooi in kaart te brengen. Ook hier romantiseert zij niets, maar laat ze ook de rauwe kanten zien.
‘Tijd is geld’ is een prachtig boek dat laat zien wat echte liefde is!
Het boek krijgt van mij ****,5!
Bedankt voor het recensie-exemplaar October Books.
NB: Dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.
‘Tijd is geld’ is een prachtig boek dat laat zien wat echte liefde is!
Het boek krijgt van mij ****,5!
Bedankt voor het recensie-exemplaar October Books.
NB: Dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.