Duiftastisch

loveboeken 08 april 2025
Daaf Duif (nuggets!)

“Ik kon niet geloven wat een struisvogelei Daaf was.”

Synopsis:
Daaf Duif en zijn maatje Dribbel zijn met snavel en al in een berg vogelzaad en gevaar gevlogen. Houd je veren vast terwijl jouw favoriete duivenhelden proberen om geen kip... ehm, duifnuggets te worden. Het belooft een nagelbijtend, klauwkrullend en soms nogal LUID avontuur te worden!

Waar ik het bij deel 1 al knap vond dat Swapna Haddow een boek kon bedenken waarin een duif een hoofdrol speelt, heeft ze zich in deel 2 overtroffen.
Wat heb ik gelachen bij het lezen van dit boek om die Daaf. Een duif die zichzelf heel knap vindt maar zichzelf echt in de duivennesten werkt.
Gelukkig is daar Dribbel die erg dapper is en zijn vriend probeert te redden.

Dit is een heerlijk boek voor kinderen in de groepen 4 en 5 die wel houden van een hilarisch, grappig maar ook spannend boek.
Daaf zal veel kinderen aan het lezen krijgen.

Meer recensies van loveboeken