Mooie boodschap

loveboeken 03 april 2025
Elke dag jarig

“Papa, ik wou dat ik elke dag jarig kon zijn.”

Synopsis:
Susan zou elke dag wel jarig willen zijn! En dus zeurt ze papa net zolang aan zijn hoofd, tot hij het onmogelijke doet. Van nu af aan zijn er van maandag tot en met zondag enorme stapels cadeaus, tonnen taart en hordes gasten. Dat wordt zelfs Susan te veel. Maar wat ze niet weet: het mooiste verjaardagscadeau staat haar nog te wachten.
Een grappig verhaal, dat laat zien wat er op een verjaardag echt toe doet!

Vier jij graag je verjaardag?

Elke ouder herkent dit wel kinderen willen graag en het liefst zo vaak mogelijk hun verjaardag vieren net als Susan uit dit boek. Maar is dat eigenlijk wel leuk elke dag opnieuw je verjaardag vieren? Of ben je het dan op een gegeven moment ook wel zat?

Nou Susan heeft er opeens genoeg van, genoeg visite, genoeg cadeaus. Het liefst wil ze een dag alleen met papa en dat alles weer normaal is.

Susan komt erachter wat er echt toe doet en geniet dan intensief van een gewone dag. Een prentenboek met een mooie gedachte om over te brengen op kinderen

Meer recensies van loveboeken