de perfecte combinatie van horror, mysterie en bovennatuurlijk!
Thomas Oldeheuvelt heeft zichzelf overtroffen! Vanaf de eerste bladzijden wil je alleen maar verder lezen! De spanningsopbouw is perfect. Het verhaal kruipt onder je huid en is soms mindblowing! Regelmatig dacht ik; “hoe dan”?
De personages zijn goed uitgewerkt. Details goed doordacht. Je leert iedereen goed kennen en voelt soms de wanhoop en machteloosheid die de personages moeten voelen. Ook het kwaadaardige is prima uitgewerkt en de opbouw hiervan is griezelig goed! Deze persoon gaat dan ook over lijken!
De afloop is ook prima in elkaar gezet! Als is dit voor mij als lezer dan weer minder! Gezien de connectie met Beek (Hex) en het doel van Grim, blijf ik met veel vragen zitten. Ik hoop dus dat er een vervolg verhaal komt!