Dank Sanne!
Lowieke3
Lowieke3 op 1 seconde geleden
Metaalvissen. Dat deed ik ook, samen met mijn grote liefde. (+) Het boek brengt me helemaal terug in de tijd. Toen hij er nog was. We vonden geen duikboot maar ik werd dubbel en dwars meegenomen in de sfeer. Ook wij woonden op een werf vol bijzondere figuren. Om kippenvel van te krijgen!
Ik vind de schrijfstijl heel prettig. En al begon het voor mij vol herkenning, daarna wordt het zo fantastisch daar konden wij op onze werf niet aan tippen. Geweldig hoe het verhaal verder gaat, met die tunnels. Tunnels en geheime grotten hebben me altijd al gefascineerd. En dat ze de stad bevrijdt van die rotzak die alles onder zijn duim houdt. Zo mag ik het zien. Metaalvissen, grotten en strijden voor rechtvaardigheid, prachtige thema's en een schitterend verhaal. Dank Sanne!
Lowieke3 op 1 seconde geleden