Lijken liegen niet

lsuze 02 oktober 2024
"Lijken liegen niet" is een meeslepende thriller die me vanaf de eerste bladzijde in zijn greep hield. Het verhaal, dat ik ontdekte via een TikTok-promotie door de auteur Olivier van Os, trok me onmiddellijk aan en zorgde ervoor dat ik het boek snel bestelde. De toegankelijkheid van de schrijfstijl maakt het perfect voor lezers die willen kennismaken met het genre. Het is goed leesbaar en laagdrempelig, terwijl de spannende plotwendingen de spanning hooghouden. De cliffhanger aan het eind laat je smachtend achter, waardoor je meteen verlangt naar het vervolg. Dit boek is een aanrader voor thrillerauteurs en biedt een perfecte mix van intrige en actie!

Meer recensies van lsuze