Intrigerende roman

Luc Steensels 10 februari 2025
Nog nooit van gehoord, Lex Paleaux. Daar moet verandering in komen en zo vond ik in de plaatselijke bib twee romans van deze voor mij onbekende schrijver ('Vlo' en 'Als de dood zucht'). De eerste kennismaking in deze korte roman 'Vlo' was alvast een schot in de roos. Het boek met de lovende recensie van Ronald Giphart, een veel bekendere naam en schrijver van talrijke prachtige romans. Daarin sprak hij erover dat 'Vlo' het derde deel is van een trilogie. Maar troost je, het boek laat zich perfect lezen zonder dat je de eerste twee delen gelezen hebt : 'Winterwater' en ' Het leven is een circus'. Uiteraard staan deze 2 boeken op mijn "to read-list", want de schrijver slaagt erin je mee te trekken in het verhaal over een (cruciale) dag uit het leven van een loser. Het boek begint met het einde, maar voor het overige zal ik geen spoilers geven over deze leuke en intrigerende roman.

Meer recensies van Luc Steensels