Een boek over de Tiktok meester!

Luuk2014 16 januari 2024
Het grappigste stukje vind ik dat de grote, sterke, stoere oom van Nour bang wordt van een 12 jarig meisje. Zij wordt boos op hem
Dat ze erachter wie meester Jesper zijn account heeft gehackt vond ik het spannendste stukje.
Ik zou het wel leuk vinden om een meester te hebben. Ik heb tot nu toe alleen maar juffen gehad. Er is niets eens een meester bij ons op school. Alleen de directeur een man. Dus ja! Ik zou deze meester wel als meester willen hebben. Dan kan ik ook coole Tiktok filmpjes met hem maken.
Als ik een personage uit het boek mocht zijn, zou ik graag meester Jesper willen zijn. Omdat hij YouTube video's maakt.

Dit boek gaat over het Tiktok account van meester Jesper en die is gehackt. Dit willen ze opgelost hebben en samen lukt dat! Maar dat is niet makkelijk. Wil jij ook weten hoe? Ga dan zelf het boek lezen.
Ik vond het een leuk boek om te lezen, ik las het ook best makkelijk en het was juist leuk omdat het over TikTok gaat.

Meer recensies van Luuk2014