Leuk en spannend boek!

Luuk2014 13 januari 2024
Dit boek gaat over brugklasser Sindra, zijn vader is gebeten door een gitzwarte, zevenmeter lange, driekoppige slang
Hierdoor raakte zijn lijf verlamd en gitzwart en hierdoor kwam hij in het ziekhuis te liggen.
Uiteindelijk moest Sindra de taken overnemen van haar vader. In dit boek lees je hoe en wat ze de monsters gaat voeren. Gelukkig krijgt ze hulp van Silas de Centaur.

Ook zo benieuwd? Ga dan snel lezen!

Ik vind een leuk en spannend boek. Ik vind het ook een bijzonder idee om een boek over te schrijven.
Het verhaal zit vol fantasie, leuke fantasie!
De illustraties zijn erg leuk, daar heeft zij haat best op haar gedaan zie ik. De lijnen zijn erg strak en dan vind ik erg mooi. Ik vind het ook leuk dat er af en toe grotere letters/woorden tussen de zinnen staan. Dit maakt het boek leuk! Ik vind het leuk dat als er eten wordt gegeven er een bordje bij staat.

Meer recensies van Luuk2014