Goede verhaallijn, wel een ingewikkelde schrijfstijl

Maaike 18 februari 2025
De titel van het boek sprak mij meteen aan en toen ik de flaptekst las, wilde ik meteen verder lezen. Het is een boek met een interessante verhaallijn die je graag verder wil lezen. Het begin van het verhaal vond ik lastig te volgen door de hoeveelheid verschillende namen en de verhalen die zich op verschillende locaties afspeelden. Daarnaast worden sommige personages de ene keer bij de voornaam, de andere keer bij de achternaam genoemd en een enkele heeft zelfs een bijnaam. Dit maakte het verhaal voor mij af en toe verwarrend en lastig te volgen, waardoor ik even terug las. Verder vond ik het wel een enorm goed verhaal en aan het einde gebeurd er enorm veel in een korte tijd, waardoor je maar wil blijven doorlezen.

Een verhaal dat zeker de moeite waard is om te lezen, alleen af en toe wel wat ingewikkeld.

Meer recensies van Maaike