Spannend en grappig, topcombi die bij veel kinderen in de smaak zal vallen
Als Knots zich klaar maakt om na alle avonturen afscheid te nemen van zijn vriend Freddie, blijkt zijn zusje Tuf iets gedaan te hebben wat zorgt voor een nieuw avontuur. Ze gaan meedoen aan De Holenspelen!
Dit is deel vier over Knots en zijn vrienden. Er wordt soms kort een terugblik gedaan naar de eerdere belevenissen, maar ook zonder die te weten kan je dit boek goed lezen. Het is een losstaand verhaal waarin Knots en zijn vrienden meedoen aan een wedstrijd. Er gebeurt van alles en ondertussen leren we ook nog levenslessen.
Het gaat over vriendschap, familie, een team vormen en zelfs romantiek.
De karakters zijn leuk, zowel de hoofdpersonen als bijkarakters. Iedereen heeft wel iets bijzonders, of je je nu aan hen ergert of dat ze je ontroeren, je gaat om hen geven.
Het boek leest prettig, ook door de leuke illustraties op bijna elke bladzijde.
Het is spannend en heel grappig, het zal menig kind bekoren.
Het gaat over vriendschap, familie, een team vormen en zelfs romantiek.
Het boek leest prettig, ook door de leuke illustraties op bijna elke bladzijde.
Het is spannend en heel grappig, het zal menig kind bekoren.