aanrader!
Ik ben helemaal fan van deze reeks. net als in de voorgaande boeken zijn de karakters geloofwaardig en goed uitgewerkt. de verhaallijk is goed te volgen, maar verrast soms toch nog.
in dit boek lezen we hoe clementine en ward verder gaan nu ze ward vertelde dat de baby van hem is. ook zijn familie moet nog op de hoogte gebracht worden en dat loopt anders dan verwacht. Trinity wil nog steeds een droomhuwelijk maar stuit op enkele problemen als door een schietpartij haar beste vriendin en bruidsmeisje geraakt word, deze kan hierdoor geen bruidsshower en vrijgezellenavond organiseren, maar er duikt een verrassende vrijwilliger op die deze taken op zich neemt.