Hartverwarmende feelgood!

Manon 28 december 2024
Dit boek is Feelgood op en top! Alles wat je maar wenst in een heerlijke feelgood. Dit hartverwarmende verhaal laat je genieten van de mooiste personages en een verhaal waarin de liefde voelbaar is. Een verhaal vol liefde, vriendschap en familie, perfect om lekker van te genieten, zeker in deze tijd van het jaar.

Eerder dit jaar mocht ik met Chantal en Saskia en andere leuke bookstagrammers genieten van een heerlijke high tea in het New York hotel te Rotterdam. De plaats waar De magie van de wensenwinkel zich afspeelt.

Claire ontvangt een bericht van de burgemeester van Rotterdam, want na het succes van de Wensenwinkel vorig jaar, zou ze het super vinden om ook in deze stad een Wensenwinkel te openen. Een tof initiatief maar hoe gaan ze dat doen? Met een baby op komst hebben Josie en Stijn wel iets anders om handen en Claire en Jim hebben het ook druk. Toch willen ze ervoor gaan en met nieuwe vrijwilligers zetten ze alles op alles. Een 2e wensenwinkel wordt geopend en ze maken er een bijzondere decembermaand van. En het zal niet alleen de harten van de bezoekers van de wensenwinkel verwarmen….

Om eerlijk te zijn ben ik enorm fan van de boeken van Saskia en Chantal, dus licht bevooroordeeld was ik wel, maar jeetje wat was dit weer genieten zeg. Een verhaal over het blij maken van anderen, dat is toch Feelgood op en top?

Met oude personages en nieuwe karakters ontstaat er een warm verhaal wat met vaart wordt verteld. Vanuit verschillende perspectieven lezen we meerdere verhaallijnen en ga je houden van Charlotte en Sjaak, 2 compleet verschillende mensen die elkaar steeds beter leren kennen. Van Fay en haar dochtertje die zich ondanks dat ze het zelf niet makkelijk heeft volop inzet voor anderen. En natuurlijk ook van Jim en Stef, die soms zo lekker knorrig uit de hoek kan komen.

De sfeer van dit boek is warm en fijn en dat is precies wat je wil in deze tijd. Mooi hoe alles samenkomt en wanneer je het boek dichtslaat wil je echt nog even nagenieten.

Als jij nog op zoek bent naar een fijne feelgood rondom kerst dan is De magie van de Wensenwinkel echt een dikke aanrader. Hier ga je van genieten!

Meer recensies van Manon