Leuke afsluiter van de singlereis serie!
In Ho ho ho singlereis neemt Inge van Prooijen ons mee op een reis tijdens de kerstdagen naar Thailand, georganiseerd door Coco en haar vriend Lars. Coco heeft echter gemengde gevoelens over de reis en voelt zich niet echt fit. Tijdens de reis ontmoet Daisy, een van de deelnemers, de charmante avonturier Max, terwijl ze eigenlijk op zoek is naar stabiliteit, iets wat ze meer vindt in David. Kan Coco wel genieten van deze reis? En vindt Daisy de liefde waar ze naar op zoek is?
Ook deze keer ben ik enthousiast over het verhaal. Ho ho ho Singlereis is het derde deel in de serie en het is zo fijn om weer met Coco en Lars op reis te mogen gaan. Inge van Prooijen heeft een vlotte en toegankelijke schrijfstijl die je meteen in het verhaal trekt. Wat ik heel erg waardeer aan Inge’s verhalen is hoe ze erin slaagt om diepgaandere thema’s te verweven in haar feelgood verhalen, wat zorgt voor een extra laag. Dit maakt haar verhalen niet alleen vermakelijk, maar ook betekenisvol.
De personages voelen herkenbaar en dat is soms moeilijk in een kort verhaal. En omdat deze reis zich afspeelt in de kerstperiode is deze singlereis een kerstverhaal, maar eerder een kerstverhaal waarin je kerst even kunt ontvluchten…. Of ja, niet helemaal hoor, want een kerstdiner hoort er toch echt wel bij met Kerst.
Inge weet met Ho ho ho singlereis een perfecte afsluiter van haar drieluik neer te zetten. Het verhaal is een heerlijke mix van romantiek en emotie, en laat je met een warm gevoel achter. Ho ho ho Singlereis is een kerstvakantie vol verrassingen en emoties, waar diepgaande thema’s en feelgood perfect samenkomen.