Spice office romance in kerstsfeer!

Manon 28 december 2024
In dit heerlijke verhaal van Nicole Schelling_auteur is Aniek het kerstelfje. Op de kerstborrel van haar werk zien ze graag dat je verkleed komt en Aniek en haar workbesties besluiten als kerstelfje te gaan. Ook zal Carsten op de kerstborrel zijn en Aniek krijgt altijd een soort van kriebel in haar buik zal ze hem ziet. Maar Carsten vindt kerst maar niks, laat staan de kerstborrel. En ook al zal Aniek er zijn en voelt hij zich wat gespannen in haar buurt, na het huwelijksaanzoek drie jaar geleden van Anieks man is zij voor hem verboden terrein. Maar waarom draagt ze nu geen trouwring meer? Als dit leuke kerstelfje op de kerstborrel ineens verdwenen is moet hij haar wel gaan zoeken toch? En wat als hij haar vindt?

Ik was gewaarschuwd voor een flinke portie spice in de boeken van Nicole Schelling en aangezien dit de eerste keer was dat ik een verhaal van haar las was ik heel benieuwd. Maar iedereen die het me vertelde heeft gelijk. Vermist: Kerstelfje is een echte spicy office romance met vele ‘open door’ scenes en met de beeldende schrijfstijl van Nicole voel je de opbouw in spanning en de ontlading bij de hoofdpersonages.

Maar Vermist: Kerstelfje is meer dan dat. Met leuke personages en soms gênante situaties ontvouwt zich een mooi verhaal over een jonge vrouw die zich al vroeg verliest in de liefde en deze later mag herontdekken. Met geweldige collega’s, lieve kinderen en wie weet met de spannende Carsten mag Aniek zich gelukkig prijzen toch?

Hou jij wel van een kort verhaal vol romance en spicy scenes, leuke personages en een lekkere portie kerst? Dan is Vermist: Kerstelfje echt jouw ding.

Meer recensies van Manon