Ik hou hier zo van!
Wat houd ik van de schrijfstijl van Dominique!
'De Vuuropaal' is het tweede boek van Dominique Lap en is een vervolg op haar eerste boek 'De Talisman'. Maar je kunt ze ook als standalone lezen, je zult wellicht iets minder inside info hebben, maar het is zeker te doen. Alleen, waarom zou je dat willen?
Het verhaal is heerlijk romantisch en zo grappig. De chemie tussen Florine en Mark spat er letterlijk vanaf, ook als ze dat zelf nog niet helemaal doorhebben. En spicy? Jazeker, dit is een Nederlands boek dat ook nog eens met (goede) spice is geschreven! Chapeau!
Kortom, ik heb (weer) met enorm veel plezier een boek van Dominique gelezen en kan eigenlijk niet wachten tot ze er weer een heeft geschreven!