Een mooie historische roman
4,5 stars!
Drie verschillende vrouwen, alledrie uit verschillende tijden. En toch hebben ze iets met elkaar gemeen. Ze zijn alledrie een Weyward vrouw.
De naam Weyward heeft iets duisters, iets mysterieus. En toch lijken dit heel normale vrouwen. Ze hebben wel alledrie dezelfde vijand, een man! Elk op hun eigen manier moeten ze vechten tegen vooroordelen, geweld (al dan niet seksueel) en andere dingen.
Ondanks dat het wellicht overkomt als een boek vol hekserij, dit is dat niet. Het is een historische roman - wel een heel mooie - maar als je heksen verwacht, dat is dit dus niet.
Ik heb dit boek met veel plezier gelezen en geluisterd, en vond het moeilijk om het boek aan de kant te leggen.