Heerlijk, een eigenzinnige kater.

Ik heb onlangs Meneertje gelezen van Sanne Vogels.

In dit boek volgen we de kat 'Meneertje' en het gezin waar hij bij woont. Chef, Melksnor en de poes Mientje.
Meneertje is een eigenzinnige kat (welke kat is dat nou niet) en gaat graag zijn eigen gang. Meneertje is gek op eten, van kuikentjes tot mayonaise. En dat eerste wordt hem op gegeven moment zo in de pootjes geworpen. Nadat hij dat kuikentje met smaak heeft opgepeuzeld waakt hij over de plek op straat waar dat geluk hem zo overviel.
Meneertje sluit vriendschap met een oudere vrouw, de messias zoals hij haar noemt. We lezen over de opgeblazen kater Lodewijk, waar Meneertje geen fan van is.
Dit alles is verpakt in een heerlijke roman, verteld door Meneertje.

Ik hou zo van dit soort boeken en heb dan ook heel erg genoten tijdens het lezen van dit boek!

Meer recensies van Manonreadsforthefunofit