Vermist op Red River Road

Pas geleden heb ik Vermist op Red River Road gelezen en dit is wat ik ervan vind.
--------------------------------------
De zus van Katy, Phoebe, is een jaar geleden vermist geraakt aan de Coral Coast van Australië. Phoebe was daar op rondreis met een camper, en van haar en haar camper is geen spoor te vinden. Phoebe was zeer actief op Instagram en deelde haar reis dan ook met haar volgers.

Met de informatie die ze van haar zus heeft, en het social media account van haar zus, gaat Katy zelf op onderzoek uit. Ze volgt de route om te kijken of de politie aanwijzingen heeft gemist.

Op een gegeven moment in haar reis komt Beth op haar pad. Beth is op de vlucht voor haar verleden en donkere demonen. Samen trekken de vrouwen verder op om te proberen te ontdekken wat er met Phoebe is gebeurd.
-------------------------------------

Dit verhaal zit goed in elkaar en je blijft tot op het laatste hoofdstuk steeds maar weer gissen naar hoe het zit. Wie er achter de verdwijning van Phoebe zit en steeds geeft Anna Downes kleine feitjes en puzzelstukjes weer, maar je blijft steeds gissen.

Tot je bijna op het einde bent. Een mega plottwist die ik lange tijd niet aan zag komen, maar die het verhaal wel maakt!

Een heerlijke psychologische thriller waar ik van heb genoten.

Meer recensies van Manonreadsforthefunofit