Nobody

marbooksandmore 02 april 2025
Een psychologische thriller gebaseerd op waargebeurde ervaringen die je diep raakt en meeneemt in een verhaal over Lynn, een 17-jarig meisje dat stil en afwezig is. Haar docent Vivian maakt zich zorgen en biedt Lynn de steun en warmte die ze nodig heeft. Door het vertrouwen dat er tussen beide ontstaat durft Lynn zich langzaamaan steeds meer open te stellen en onthult uiteindelijk diepe en verontrustende geheimen.

Personen in bepaalde rangen waarvan je zou hopen dat zij bescherming bieden. Dierbare mensen om je heen die je dacht te kunnen vertrouwen. Niets blijkt minder waar.

"Als er weinig bewijzen zijn, is het dan niet waar? Om het te kunnen stoppen, moeten we het geloven."

Vanaf het moment dat ik begon met lezen zat ik meteen in het verhaal. Gruwelijk, onrustbarend, en toch een boek dat je absoluut niet kan wegleggen. Met de nodige aantal tussenpauzes om bepaalde hoofdstukken te “verwerken”, kan ik dit spannende en heftige boek zeker aanraden.

En wauw, wat kan deze vrouw schrijven.

Meer recensies van marbooksandmore