De zwarte snaar
Een licht bespiegelende cocktail van familie, opgroeien, misdaad en psychologische thriller. Er borrelt wat tussen beide halfbroers. Tjes eigenlijk, want beide moeten nog 18 worden, al zou je dat niet zeggen.
Easts beleving deed me qua toon en zo wel wat denken aan The Wire, wanneer zijn soort- en leeftijdgenoten daarin aan bod kwamen. Bij Ty (13!) schoot die psychopathische snotaap van Cidade de Deus, die met een pipa liep te zwaaien, te binnen. Maar het is niet alleen geweld dat de klok slaat.
Tussen de oren van East gebeurt voldoende om ook op dat vlak waardevol te zijn. Vond het paintball gebeuren, en alles wat daarbij komt kijken, wat dat aangaat ook zeker interessant. Smaakt naar meer.