Deze is wel heel erg spannend.
Jij bent van mij – Tehlor Kay Mejia
Het poppenhuis, was in de zomer van 2021 de eerste titel in dé nieuwe, spannende horrorserie voor 10+. Horrorland is inmiddels, na de succesvolle serie Kippenvel, een waardige opvolger. Jij bent van mij is het dertiende deel en ook de hardcover is weer sensationeel mooi.
Sadie is een meisje die al haar hele leven lang door een geest achtervolgd wordt.
Ze mag van de geest geen vriendschappen sluiten, anders gebeurt er iets met die vriend of vriendin. Iets ergs… Zoals haar vriendin Anna, die door een auto-ongeluk om het leven kwam. Sadie is nu zo bang geworden, dat ze, als ze verhuist, niemand meer aan durft te kijken. Op haar nieuwe school wil ze zeker geen vrienden meer maken. Stel je voor dat de geest nog meer mensen kwaad wil doen? En dan is het Sadie haar schuld. Maar dan komt Sadie Mal tegen. En Mal lijkt niet interessant te zijn voor haar geest. Totdat…
Ook dit deel van de Horrorlandserie is weer akelig spannend. Niet alle kinderen van tien tot twaalf zijn geschikt voor dit boek. Als je bang bent voor geesten en enge verhalen niet tenminste. Maar anders? Dan is dit je boek!
Het verhaal wordt weer vlot vertelt en leest heerlijk. De spanning bouwt snel op en het wordt steeds enger. Wat is dit toch een heerlijke serie en ook nog eens prachtig om in je kast te hebben.
Vier sterren.
Vier sterren.