Mooi, bizar en lelijk!
Het boek bevat alles. Soms ook langdradigheid.
Maar wat een ziek verhaal eigenlijk. Het duurt een tijdje voor je echt in het verhaal raakt. Maar al snel houdt het je vast. Dit komt door de veel schrijnende maar pakkend geschreven hoofdstukken. Eigenlijk wil je het niet weten, maar toch lees je uit nieuwsgierigheid weer verder. Het duurt even voordat je de titel gaat begrijpen. Maar wat knapgevonden! De laatste 50 pagina's lees je in een adem uit. Daarna had ik even tijd nodig om het verhaal langzaam te laten wegsmelten.
Ontdek zelf of het verhaal van Eva je raakt en vasthoudt. De meningen zijn wisselend, maar ik was zeer (on)aangenaam verrast.