Prachtig begin van een vakantie én een nieuwe start, heerlijk herkenbare typisch Renée feelgood

MarieJoseJansen 26 december 2024
Met liefdevolle aansporing van haar kinderen gaat Hanne met een culturele groepsreis naar New York. Het wordt haar eerste trip na de scheiding. Op Schiphol ontmoet ze al meteen iemand waarmee ze een klik heeft. Dat had ze nooit durven dromen. Zou deze vakantie het begin van de rest van haar leven zijn?

Typisch en honderd procent Renée! Het verhaal begint met een stressende Hanne die op het punt staat naar het vliegveld te gaan. Haar kinderen hebben haar tot dit avontuur aangezet. Genoeg getreurd. Door het gesprek met haar dochter leer je al snel hoe de vork in de steel zit. De gedachtengang van Hanne deed me herhaaldelijk grinniken en deze heerlijke humor en scherpzinnigheid is typisch Renée en de reden waarom ik van AL haar boeken en verhalen houd. Met een paar zinnen plaatst ze jou als lezer in een herkenbare situatie, waarbij je de hartverwarmende, grappige personages direct in je hart sluit. Dit korte verhaal voelt als een veelbelovend begin van een heerlijke romance. Ik zou er geen probleem mee hebben om meer over Hanne en Robèrt te lezen. Er zit nog zoveel in wat erom smeekt om naar boven te borrelen. Dit verhaal is in elk geval een van de heerlijkste uurtjes die je je kunt bedenken! Snel lezen dus.

Meer recensies van MarieJoseJansen