De hongerspelen
Het was de eerste keer dat ik De hongerspelen heb gelezen. Ik dacht altijd dat het misschien niks voor mij was. Maar wat bleek: het was helemaal mijn ding! Het is echt zo’n goed boek.
Meteen zat ik in het verhaal. Het is enorm vlot en beeldend beschreven. Ik vraag me echt af waarom ik het boek niet eerder heb opgepakt. Het is echt een spannend verhaal en ik zou het boek aan iedereen aanraden! Een pageturner. Bovendien is deze versie ook echt supermooi én ook nog eens goedkoper dan de Engelse versie.
Een hebbeding voor mensen die het boek al hebben gelezen en een ideaal moment voor wie het nog niet heeft gelezen en het toch een kans wil geven! Echt gewoon doen!