Ravi en de rode panda
Een heel leuk verhaal met prachtige illustraties van Santhya Dhenbagam Radhakrishnan. Ze spreken heel erg tot de verbeelding en de kleurrijke prenten zorgen er volgens mij wel voor dat ze aantrekkelijk zijn waardoor je kindje er graag zal in kijken/lezen. De taal is eenvoudig en goed te begrijpen.
Ravi zou graag een huisdier willen. Een rode panda zoals zijn knuffel. Zijn tante vindt dat geen goed idee maar Ravi gaat toch op zoek naar dit ideale huisdier. Hij vindt een gewonde panda en gaat deze verzorgen. Maar is de panda wel zo gelukkig als huisdier?
Een ideaal boek voor dierenvriendjes vanaf vier jaar! Welk huisdier zou jij willen? En zou dit dier ook blij zijn als het jouw huisdier mocht zijn? Het boek laat zien dat niet elk dier een huisdier kan zijn, ook als je het dier overlaadt met liefde en alles wat je denkt dat het nodig heeft.